DSC09668l

Love.

Bröllopsfotograf i Göteborg

Ni ska gifta er

Stort GRATTIS! Ni planerar en av livets mest
spektakulära dag. Det är så fint. Dagen då två blir ett, när ni lovar varandra evig kärlek. Er dag är en dag att minnas.

Ni letar nu efter någon som hjälper er att trycka på paus, någon som förevigar ögonblicken där känslorna är så påtagliga. Någon som mig.

Det är ett sådant ärofyllt uppdrag, möjligheten att tillföra ett värde på en av livets största dagar. Så tack för att just ni funderar på att anlita mig som er bröllopsfotograf.

Vad säger mina brudpar?

 • Vi ÄLSKAR verkligen bilderna!

  Felicia är så duktig & effektiv! Bilderna var precis i den stilen vi önska oss

  Vi ÄLSKAR verkligen bilderna!
  Karin & Carl
  Svenljunga
 • Vi skulle rekommendera Felicia vidare!

  Vi är fantastiskt nöjda! Felicia är väldigt professionell, tog bilder efter våra önskemål & redigeringen är jättefin!

  Vi skulle rekommendera Felicia vidare!
  Laura & Fredrik
  Hönö
 • Felicia skapar magi!

  Felicia fotade våra porträttbilder på vår bröllopsdag och vi hade inte kunnat vara mer nöjda. Bröllopsdagen är en av de mest speciella dagarna i livet samtidigt som den passerar så fort, så vi visste att vi ville satsa på att föreviga den dagen. TACK Felicia att du fångade ögonblicken och känslan av vårt bröllop i bilder vi kommer att värdesätta resten av livet!!

  Felicia skapar magi!
  Isak & Emma
  Hönö

Kärleken är tålmodig, god och hänsynsfull, aldrig misstänksam eller avundsjuk, aldrig skrytsam eller stolt, och aldrig överlägsen, självisk eller fräck. Kärleken kräver inte att få sin egen vilja fram. Den är inte irriterad över andra, inte lättretad och den lägger knappast märke till när andra handlar fel. Den är aldrig glad över orättvisan, men gläder sig när sanningen segrar. Kärleken är trogen vad det än kostar. Den förväntar sig alltid det bästa, hoppas i det längsta och är beredd att uthärda allt.

Första Korinthierbrevet 13:4-7

Pusskalas

VAD KOSTAR DET?

Paketpriser från 6 990 kr & uppåt beroende på hur många timmar ni vill ha med mig. Skicka iväg en förfrågan så ska jag ger er alla detaljer på mina paket!

Bröllopsförfrågan:

En lyckans dag.

Utgår från Göteborg
contact@felicialudwigsson.com
076 0508 108

HITTA RUNT

HEM

OM MIG

KONTAKT

litend