Skip to content
wed
DSC09668l
love

Bröllopsfotograf i Göteborg

gifta

Stort GRATTIS! Ni planerar en av livets mest
spektakulära dag. Det är så fint. Dagen då två blir ett, när ni lovar varandra evig kärlek. Er dag är en dag att minnas.

Ni letar nu efter någon som hjälper er att trycka på paus, någon som förevigar ögonblicken där känslorna är så påtagliga. Någon som mig.

Det är ett sådant ärofyllt uppdrag, möjligheten att tillföra ett värde på en av livets största dagar. Så tack för att just ni funderar på att anlita mig som er bröllopsfotograf.

vad
monodeligtfulsil

Kärleken är tålmodig, god och hänsynsfull, aldrig misstänksam eller avundsjuk, aldrig skrytsam eller stolt, och aldrig överlägsen, självisk eller fräck. Kärleken kräver inte att få sin egen vilja fram. Den är inte irriterad över andra, inte lättretad och den lägger knappast märke till när andra handlar fel. Den är aldrig glad över orättvisan, men gläder sig när sanningen segrar. Kärleken är trogen vad det än kostar. Den förväntar sig alltid det bästa, hoppas i det längsta och är beredd att uthärda allt.

Första Korinthierbrevet 13:4-7

puss
kostar

Jag erbjuder paketpriser från 6 990 kr & uppåt beroende på hur många timmar ni vill ha med mig. Skicka iväg en förfrågan nedan så återkommer jag detaljer på mina olika paket!

Bröllopsförfrågan:

En lyckans dag.