Information

Såhär funkar det

Varmt välkommen till Felicia Ludwigsson photography som ger dig en unik, personlig och genuin upplevelse samtidigt som ni får underbara, lekfulla bilder fyllda med glädje & kärlek. 

Kundanpassad fotografering är en investering i vackra bilder som för er kommer att uppskattas och bli så betydelsefullt när ni vill blicka tillbaka, minnas och glädjas över livet. Jag är fast besluten att föreviga er på ett vackert, konstnärligt sätt för att kunna leverera bilder som speglar er precis som ni är. 

Detta välkomstpaketet ger er användbar, viktig information om den unika upplevelse som Felicia Ludwigsson photography erbjuder och ger er en närmare inblick i vad ni kan förvänta er från eran kommande fotoupplevelse. 

Om ni har frågor eller behöver komma ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta mig. 

  

Jag ser fram emot att börja min kreativa resa med er!

Steg för steg

Designkonsultation - Skräddarsytt efter just era önskemål

Vid er bokningsförfrågan fick ni svara på ett par frågor kring vad för typ av fotografering ni är intresserad av. Om ni exempelvis hade önskemål kring miljö eller har en fotografering som ni gillar lite bättre än andra i mitt portfolio. Utifrån detta kommer vi sedan överens om en plats, datum och tid som passar. 

Har ni tankar, idéer eller övriga önskemål tveka inte att kontakta mig! 

Inför fotograferingen:

Klä er gärna i neutrala färger och gärna i samma färgskala om flera ska vara med på bild. Om ni har önskat studiofotografering med vit bakgrund så undvik gärna vita kläder då de kan försvinna lite med bakgrunden. Önskar ni ha ombyte med er går det alldeles utmärkt.

Vid barnfotografering kan det vara gott att ha med favoritleksaker eller ett gosedjur som skapar en trygghet. 

Fotograferingen:

Ingen fotografering är sig lik, vi är alla olika och unika. Släpp alla måsten. Hos mig får man komma som man är. Jag ska göra mitt bästa för att spegla er precis som ni är. 

Jag kommer att fokusera på att göra fotograferingen till en rolig upplevelse. Nyckeln till genuina fotografier är enligt min erfarenhet friheten till lek och bus. Inte för uppställt och inte för tillgjort. Känn er fria. Låt mig fånga er i ögonblicket. Vi gör det tillsammans. 

Efter fotograferingen:

Inom 1-3 dagar har jag sammanställt alla bilderna från fotograferingen i en pdf-fil som jag delar med er. Ni får då möjligheten att göra ert eget urval av bilder som ni önskar köpa. Alternativt att jag väljer ut önskat antal bilder till er. Vid val av eget urval så har ni upp till 1 vecka att återkomma med namnen på det bilder ni önskar. Därefter levererar jag bilderna via ett personligt webbgalleri inom 1-2 veckor. Det finns även möjlighet att framkalla bilder. Återkom med namn och storlek på de bilder ni vill framkalla så lägger jag en beställning. 

Life is like a camera…

Just focus on what's important, capture the good times, develop from the negatives...