Information

Såhär funkar det

Innan fotograferingen: 

1. Första steget är bokningen, det gör ni genom enkelt och smidigt genom att fylla i kontaktformuläret. Alla punkter är obligatoriska. Var noga med att fylla i vad för fotografering ni är intresserade av samt ungefär när ni tycker att fotografering skulle passa er. När vi sedan kommit fram till ett datum så skickar jag en faktura på fotograferingsavgiften. 

  • Kolla gärna igenom mitt galleri innan bokning. Kanske är de någon fotografering som du gillar lite extra. Det är till stor hjälp för mig om du berättar innan vad du har för önskningar kring tema/stil på bilderna.

2. Andra steget är fotograferingen. Vanligtvis tar sessionen ungefär 1 timme, med det händer att det kan ta längre eller kortare tid. (Outfitpaketet är begränsat till ca 15 min) Jag fokuserar mig mest på utomhusfotografering, men det finns även möjlighet att vara inomhus. Vid fotograferingar utanför Göteborg tillkommer reseersättning. 

  • Tänk på att ha neutrala färger på kläderna vid utomhusfotografering och om flera ska vara med på samma bild så är de bra om ni har liknande nyanser. 

  • Inomhus fotar jag oftast med vit bakgrund (finns möjlighet till andra vid bebisfotografering) 

  • Vid barnfotografering får ni gärna ha med er rekvisita, meddela bara innan vad ni tar med er.  

  • Om barnet har en favorit leksak/gosedjur så är det vädligt bra att ha med sig. 

Efter fotograferingen:

3. Tredje steget är leveransen. Efter 1-2 dagar har jag skapat en pdf-fil med alla bilder där ni enkelt och smidigt kan kika igenom vilka bilder ni önskar köpa. Därefter redigerar jag ert val av bilder innan de är redo för leverans. Det finns flera olika alternativ till hur ni får tillgång till bilderna. Digitala bilder kan delas i ett personligt webbgalleri eller så får du alla bilder på ditt egna USB. Det finns även möjlighet att framkalla bilder om det önskas. 

4. Sista steget är slutbetalningen. Betalning sker efter ni har valt ut vilka bilder ni vill köpa, via internetbank eller swish. 

Kontakta mig för offertförfrågan.

Företaget innehar F - skattsedel.

Life is like a camera…

Just focus on what's important, capture the good times, develop from the negatives, and if things don't turn out – take another shot!

SE MER